Prepare a work surface and place all the necessary ingredients on it.
Подготовьте рабочую поверхность и разложите на ней все необходимые ингредиенты.
Boil the shrimp. To do this, place them in boiling salted water and cook for 3-5 minutes. After the time has passed, immediately drain the water. Also boil the squid. To do this, place the carcasses in boiling salted water and cook for 2-3 minutes. Then remove from the water and cool slightly.
Отварите креветки. Для этого поместите их в кипящую подсоленную воду и варите 3-5 минут. По истечении времени сразу слейте воду. Также отварите кальмаров. Для этого поместите тушки в кипящую подсоленную воду и варите 2-3 минуты. Затем извлеките из воды, немного остудите.
Chop the Chinese cabbage and cut the lightly salted salmon into small cubes. Place the cabbage and salmon in a deep bowl in which the salad will be mixed.
Измельчите пекинскую капусту и нарежьте слабосоленую семгу мелким кубиком. Сложите капусту и семгу в глубокую миску, в которой будет смешиваться салат.
Remove the film from the squid and cut into cubes. Peel the shrimp from their shells and also cut into cubes. Add squid and shrimp to the rest of the salad ingredients.
Снимите с кальмара пленку и нарежьте кубиком. Очистите креветки от панцирей и тоже нарежьте кубиком. Добавьте кальмары и креветки к остальным ингредиентам салата.
Season the salad with mayonnaise to taste and mix thoroughly. Place about 1 tablespoon per chip. salad and fold the resulting petal portions into a flower.
Заправьте салат майонезом по вкусу и тщательно перемешайте. На чипсы выкладывайте примерно по 1 ст.л. салата и сложите получившиеся порции-лепестки в цветок.
Serve the finished salad on a large platter, folding the chips into a flower. The middle can be decorated with Chinese cabbage and whole shrimp.
Подавайте готовый салат на большом блюде, сложив чипсы в цветок. Серединку можно украсить пекинской капустой и цельными креветками.