Open canned pineapple and corn.
Откройте консервированные ананасы и кукурузу.
Boil the squid for 3-5 minutes in salted water, after the time has passed, drain the water and let the squid cool slightly. Also boil the eggs hard and peel them.
Отварите кальмары 3-5 минут в подсоленной воде, по истечении времени слейте воду и дайте кальмарам немного остыть. Яйца также отварите вкрутую, очистите от скорлупы.
Cut the boiled squid into strips, cut the eggs into slices, and cut the pineapples into sectors, place everything in a deep bowl. Add corn to the rest of the ingredients and season the salad with mayonnaise.
Нарежьте отваренный кальмар соломкой, яйца нарежьте дольками, а ананасы секторами, отправьте все в глубокую миску. Добавьте к остальным ингредиентам кукурузу и заправьте салат майонезом.
Serve the prepared salad in portioned plates, sprinkle with orange zest on top.
Подавайте готовый салат в порционных тарелочках, сверху посыпьте цедрой апельсина.