Boil eggs, open a can of corn.
Сварите яйца, откройте банку с кукурузой.
Pour boiling water over the squids for 3-4 minutes, remove the film from them and cut into small rings. Boil the shrimp in salted water for 5 minutes and remove the shells.
Залейте кальмары кипятком на 3-4 минуты, снимите с них пленку и нарежьте некрупными колечками. Креветки отварите в соленой воде 5 минут и очистите от панцирей.
Cut the boiled eggs and crab sticks into small cubes. Mix all prepared salad ingredients in a deep bowl, add corn. Season the salad with mayonnaise, add salt and pepper to taste and mix thoroughly.
Нарежьте отваренные яйца и крабовые палочки мелким кубиком. Смешайте все подготовленные ингредиенты салата в глубокой миске, добавьте кукурузу. Заправьте салат майонезом, добавьте соль и перец по вкусу и тщательно перемешайте.
Serve the prepared salad on portioned plates garnished with fresh herbs. For example, a mint leaf would be very helpful.
Подавайте готовый салат на порционных тарелочках с украшениями из свежей зелени. Например, очень кстати будет листик мяты.