Rinse the meat under running water and dry with kitchen towels. Peel the onions.
Промойте мясо под проточной водой, обсушите с помощью кухонных полотенец. Очистите репчатый лук от шелухи.
Grate 2 onions on a fine grater, cut the third onion into half rings. Mix salt and meat seasonings and sprinkle them over the lamb. Then rub the meat with grated onion and place on a plate. Distribute the onion rings evenly on top, wrap in cling film and place in the refrigerator to marinate for 4 hours.
Потрите 2 луковицы на мелкую терку, третью луковицу порежьте полукольцами. Смешайте соль и приправы для мяса и посыпьте ими баранину. Затем натрите мясо тертым луком и положите на тарелку. Сверху равномерно распределите кольца лука, заверните в пищевую пленку и поставьте в холодильник мариноваться на 4 часа.
Peel the potatoes, wash and cut into large pieces, which will need to be salted and seasoned with spices to taste and also allowed to brew a little and become saturated with aroma.
Почистите картофель, помойте и нарежьте крупными кусками, которые нужно будет посолить и сдобрить специями по вкусу и также дать немного настояться и напитаться ароматом.
Place the lamb marinated with onions and potatoes in a roasting bag and secure the ends with special fasteners. Place the sleeve on a baking sheet and pierce it in several places to allow steam to escape. Bake in the oven at 180℃ for 90 minutes.
Поместите баранину, замаринованную с луком, и картофель в рукав для запекания и закрепите концы специальными крепежами. Положите рукав на противень и проколите в нескольких местах, чтобы пар мог выходить. Запекайте в духовке при 180℃ в течение 90 минут.
Transfer the finished lamb to a large dish and cut into portions. Place baked potatoes around, garnish the dish with fresh herbs and accompany with sliced fresh vegetables.
Готовую баранину переложите на большое блюдо и нарежьте на порционные кусочки. Вокруг разложите печеный картофель, украсьте блюдо свежей зеленью и сопровождайте нарезкой из свежих овощей.