Wash the greens and carrots. Peel the onion and garlic.
Промойте зелень, морковь. Очистите лук и чеснок.
Boil buckwheat in slightly salted water.
Отварите гречку в слегка соленой воде.
Chop the onion and fry in a heated frying pan with oil. Chop the carrots and add to the pan. Cook for 4 minutes, then add chopped garlic.
Нарежьте лук и поджарьте на разогретой сковороде с маслом. Нарежьте морковь и добавьте в сковороду. Готовьте 4 минуты, потом добавьте нарезанный чеснок.
Then add buckwheat and squid, salt and pepper. Also add finely chopped greens. Mix well. Simmer for about two minutes as the squid may turn rubbery.
Затем добавьте гречку и кальмары, посолите и поперчите. Также добавьте мелко нарезанную зелень. Хорошо перемешайте. Тушите около двух минут, так как кальмары могут стать резиновыми.
Place on plates and add a little butter to each, garnish with fresh herbs.
Разложите по тарелкам и добавьте в каждую немного сливочного масла, украсьте свежей зеленью.