Clean and cook the squid in salted water. Peel the onion and garlic.
Очистите и сварите в подсоленной воде кальмаров. Очистите лук и чеснок.
Fry the bulgur in a heated frying pan with oil until fragrant. Add water, salt and cook covered until the liquid evaporates.
Булгур обжарьте на разогретой сковородке с маслом до появление аромата. Добавьте воды, посолите и готовьте под крышкой до испарения жидкости.
Finely chop the champignons and onions. Then fry in a separate frying pan.
Шампиньоны и лук мелко нарежьте. Затем обжарьте на отдельной сковородке.
Add onions with mushrooms, egg, garlic and spices to the bulgur. Mix well.
Добавьте к булгуру лук с грибами, яйцо, чеснок и специи. Хорошо перемешайте.
Stuff the squids with the mixture. Spread Greek yogurt on top, sprinkle with spices and place in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Зафаршируйте кальмары полученной смесью. Смажьте сверху греческим йогуртом, посыпьте специями и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Serve the dish when it has cooled slightly. And garnish with fresh herbs.
Подавайте блюдо, когда оно немного остынет. И украсьте свежей зеленью.