Wash and dry all vegetables. Peel the onion and garlic. Also rinse the meat and trim off the veins and fat. Soak the eggplants in lightly salted water.
Промойте и просушите все овощи. Очистите лук и чеснок. Также промойте мясо и обрежьте жилки и жир. Баклажаны замочите в слегка подсоленной воде.
Chop the onion and fry in the multicooker on the “Hot” setting. Cook until golden brown. Then chop the meat and add to the onions.
Нарежьте лук и отправьте обжариваться в мультиварку на режим «Жарко». Готовьте до образования золотой корочки. Затем нарежьте мясо и добавьте к луку.
Slice the eggplants and serve with the meat and onions. Set the “Stew” mode and simmer until the eggplant is ready.
Нарежьте баклажаны и отправляйте к мясу с луком. Поставьте режим «Тушение» и тушите до готовности баклажан.
Then add tomatoes, garlic and spices. And simmer until done.
После добавьте помидоры, чеснок и специи. И тушите до готовности.
Place the dish on plates and garnish with herbs. Can also be served with sliced vegetables or salad.
Блюдо разложите по тарелкам, украсьте зеленью. Также можно подавать с овощной нарезкой или салатом.