Rinse and peel the shrimp. Also peel the onions, carrots and garlic. Boil shrimp and midi in salted water.
Промойте и очистите креветки. Также очистите лук, морковь и чеснок. Креветки и миди сварите в соленой воде.
Cut the onion, garlic and ginger into small pieces and fry in a frying pan heated with oil until the onion is soft. Then chop the carrots and add them to the frying pan. Stir and fry for 2 minutes.
Лук, чеснок и имбирь нарежьте на мелкие кусочки и обжарьте на разогретой с маслом сковородке до мягкости лука. Затем нарежьте морковь и отправьте в сковородку. Помешайте и жарьте 2 минуты.
Cook the noodles. Add it to the frying pan along with the seafood and stir. Add soy sauce and simmer over low heat for 5 minutes.
Сварите лапшу. Вместе с морепродуктами добавьте ее в сковородку, перемешайте. Добавьте соевый соус и потушите на небольшом огне 5 минут.
Divide the noodles among bowls and sprinkle with sesame seeds before serving.
Разложите лапшу по тарелкам и перед подачей посыпьте кунжутом.