Wash and peel the vegetables thoroughly. Cut the carrots and bell peppers into strips, chop the garlic with a knife or use a special press. Cut the chicken into thin strips.
Тщательно помойте и очистите овощи. Морковь и болгарский перец нарежьте соломкой, чеснок измельчите ножом или воспользуйтесь специальным прессом. Нарежьте курицу тонкими полосками.
In preheated oil, lightly fry the chicken pieces until they turn white. Then add the carrots and continue to fry over medium heat for 2-3 minutes. Add the chopped peppers and fry for about 5 minutes, stirring continuously. Add the crushed garlic there and fry for another 1-2 minutes.
В заранее разогретом масле слегка обжарьте кусочки курицы, пока они не станут белыми. Затем добавьте морковь и продолжайте жарить на среднем огне 2-3 минуты. Добавьте нарезанный перец, жарьте около 5 минут, непрерывно помешивая. Отправьте туда же раздавленный чеснок и жарьте еще 1-2 минуты.
Pour water into a saucepan and bring to a boil, lower the noodles into it. Since each manufacturer has different cooking times, follow the instructions on the package. After cooking, place the udon noodles in a colander and let the water drain completely.
Налейте воду в кастрюлю и доведите до кипения, опустите в нее лапшу. Так как у каждого производителя время варки разное, следуйте инструкции на упаковке. После варки откиньте лапшу удон на дуршлаг и дайте воде полностью стечь.
Add noodles to the pan with vegetables and chicken, pour in teriyaki sauce. Mix thoroughly and leave to warm for about 1-2 minutes over low heat.
В сковороду с овощами и курицей добавьте лапшу, влейте соус терияки. Тщательно перемешайте и оставьте для прогрева примерно на 1-2 минуты на слабом огне.
Sprinkle the udon with sesame seeds before serving.
Посыпьте удон семенами кунжута перед подачей.