Wash the chicken fillet. Dry thoroughly with a paper towel and cut into equal strips. Wash the vegetables, peel and cut into small strips, chop the garlic.
Помойте куриное филе. Тщательно обсушите бумажным полотенцем и нарежьте одинаковыми полосками. Вымойте овощи, почистите и порежьте некрупной соломкой, чеснок измельчите.
Place the garlic in preheated oil in a frying pan and fry until light golden brown. Add the chopped chicken and fry for about 3-4 minutes, the meat should change color. Increase the heat to high, add the mushrooms to the meat and cook until the water has evaporated.
Вылежите чеснок в заранее разогретое масло на сковороде и обжарьте до легкого золотистого цвета. Добавьте нарезанную курицу и обжаривайте около 3-4 минут, мясо должно изменить цвет. Увеличьте огонь до максимума, добавьте к мясу грибы и жарьте, пока вода не выпарится.
Carefully place the green beans in the pan, distribute them evenly over the surface, and fry for about 2 minutes.
Аккуратно выложите в сковороду стручковую фасоль, равномерно распределите ее по поверхности, жарьте примерно 2 минуты.
Add all the chopped vegetables to the mixture of mushrooms and meat and fry until half cooked. Next, season with soy sauce and black pepper, simmer for about a minute. Add the udon noodles to the remaining ingredients, cover and let simmer over low heat for about 3 minutes.
К смеси грибов и мяса добавьте все нарезанные овощи и обжаривайте до полуготовности. Далее приправьте соевым соусом и черным перцем, тушите около минуты. Переложите лапшу удон к остальным ингредиентам, накройте крышкой и дайте прогреться на маленьком огне примерно 3 минуты.
Sprinkle a serving of udon with chopped fresh herbs.
Посыпьте порцию удона измельченной свежей зеленью.