Wash the meat in and dry with paper towels, cut into medium equal strips. Wash the vegetables and mushrooms and cut them into small pieces. Heat the frying pan.
Помойте мясо в и обсушите бумажными полотенцами, нарежьте средними одинаковыми полосками. Вымойте овощи и грибы и нарежьте их небольшими кусочками. Разогрейте сковороду.
Pour the required amount of oil and soy sauce into a preheated frying pan and wait 1-2 minutes. Next, add the chopped meat and mushrooms and fry until done. Place the chopped vegetables into the frying pan and fry for 2-3 minutes over high heat.
В заранее разогретую сковороду влейте нужное количество масла и соевого соуса, подождите 1-2 минуты. Далее добавьте нарезанное мясо и грибы и обжаривайте до состояния готовности. Нарезанные овощи также переместите в сковороду и жарьте 2-3 минуты на сильном огне.
Boil water in a saucepan, add a little salt and add noodles. Cook until done. Remove the boiled noodles from the water and add them to the frying pan with the meat and vegetables, simmer for about 5 minutes, stir gently.
Вскипятите воду в кастрюле, немного посолите и добавьте лапшу. Варите до готовности. Отваренную лапшу вытащите из воды и отправьте в сковороду к мясу и овощам, тушите около 5 минут, аккуратно перемешайте.
Before serving, drizzle the udon with freshly squeezed lemon juice. Garnish with fresh herbs such as parsley.
Перед подачей полейте удон свежевыжатым лимонным соком. Украсьте свежей зеленью, например, петрушкой.