Wash the vegetables, ginger, lemon and chicken. Cut all the ingredients into thin slices and press the garlic through a press. Prepare chicken broth.
Помойте овощи, имбирь, лимон и куриное филе. Нарежьте все ингредиенты тонкими ломтиками, а чеснок пропустите через пресс. Приготовьте куриный бульон.
Place chopped ginger, chicken, mushrooms and garlic in a preheated frying pan. Bring the mushrooms and meat until fully cooked. The mushrooms should release juice, which should be completely evaporated.
На разогретую сковороду выложите нарезанные имбирь, курицу, грибы и чеснок. Доведите грибы и мясо до полной готовности. Грибы должны пустить сок, который следует полностью выпарить.
After the mushroom juice has evaporated, pour soy sauce into the pan, add star anise, bell pepper and chili pepper. Mix everything thoroughly and simmer for about 1-2 minutes. After this, add the chicken broth and cook for about 5 minutes.
После испарения грибного сока влейте в сковороду соевый соус, добавьте бадьян, болгарский перец и перец чили. Все тщательно перемешайте и тушите около 1-2 минут. После этого добавьте куриный бульон и варите еще примерно 5 минут.
In a separate saucepan, cook the noodles, adding a little salt to the water. Add the noodles to the rest of the ingredients, sprinkle with onions, and squeeze in lemon juice.
В отдельном сотейнике сварите лапшу, немного посолив воду. Добавьте лапшу к остальным ингредиентам, присыпьте луком, выдавите сок лимона.
Since the dish belongs to Japanese cuisine, add a couple of classic attributes of this culture for a beautiful presentation. Bamboo sticks work well.
Так как блюдо относится к японской кухне, для красивой подачи добавьте пару классических атрибутов этой культуры. Хорошо подойдут бамбуковые палочки.