Wash the chicken and pat dry thoroughly with paper towels. Wash the vegetables, remove seeds and outer skin if necessary. Cut the carrots and peppers into thin strips 3-5 cm long. Chop the onion and garlic, cut the meat into cubes with a side of 1-1.5 cm.
Помойте курицу и тщательно обсушите бумажными полотенцами. Вымойте овощи, при необходимости очистите от семян и верхней кожицы. Нарежьте морковь и перец тонкими полосками длиной 3-5 см. Измельчите лук и чеснок, нарежьте мясо кубиками со стороной 1-1,5 см.
Pour oil into the frying pan and put on fire. Add finely chopped onion and garlic, fry for 2-3 minutes, add chopped carrots, peppers and chicken. Fry until golden brown, stirring occasionally.
Влейте в сковороду масло и поставьте на огонь. Выложите мелкорубленные лук и чеснок, обжарьте 2-3 минуты, добавьте нарезанные морковь, перец и курицу. Жарьте до появления румяности, периодически помешивая.
When the mixture is ready, add ginger, soy sauce and 1 tbsp. water, mix thoroughly. Cover tightly and simmer for about 10 minutes.
Когда смесь дошла до готовности, добавьте имбирь, соевый соус и 1 ст.л. воды, тщательно перемешайте. Плотно закройте крышкой и тушите около 10 минут.
Boil water in a saucepan and add noodles, cook strictly according to the instructions on the package. Place the boiled noodles in the pan with the remaining ingredients and simmer for about 3-5 minutes.
Вскипятите в кастрюле воду и всыпьте лапшу, варите строго по инструкции на упаковке. Переложите отваренную лапшу в сковороду к остальным ингредиентам и тушите примерно 3-5 минут.
Serve udon, topping portions with sesame seeds and fresh herbs.
Подавайте удон, посвпав порции кунжутом и свежей зеленью.