Wash and dry the chicken fillet with paper towels, cut into small pieces and pour in soy sauce, leave to marinate for about 60 minutes. Wash the vegetables, cut the bell pepper and carrots into thin strips, and the onion into half rings.
Помойте и обсушите бумажными полотенцами куриное филе, нарежьте на небольшие куски и залейте соевым соусом, оставьте мариноваться примерно на 60 минут. Помойте овощи, нарежьте болгарский перец и морковь тонкой соломкой, лук – полукольцами.
Heat the oil in a frying pan and fry the chicken over high heat until cooked through. Add chopped carrots and peppers to the meat and fry until half cooked. Pour in the sauce and heat over medium heat for 2-3 minutes.
Разогрейте масло в сковороде и обжарьте курицу на сильном огне до готовности. Всыпьте нарезанные морковь и перец к мясу и обжарьте до полуготовности. Влейте соус и 2-3 минуты прогрейте на среднем огне.
Boil the noodles in a saucepan according to the instructions on the package, drain the water and place in the pan with the meat and vegetables. Simmer over medium heat for 2-3 minutes, stir thoroughly.
Отварите лапшу в кастрюле по инструкции, указанной на упаковке, слейте воду и переложите в сковороду с мясом и овощами. Потушите на среднем огне 2-3 минуты, тщательно перемешайте.
Serve the udon by sprinkling portions with sesame seeds and chopped herbs.
Подайте удон, посыпав порции кунжутом и измельченной зеленью.