Wash the chicken fillet and dry it thoroughly with paper towels. Cut the meat into equal small cubes. Wash the vegetables, peel them and cut them into small strips. Pass the garlic through a press.
Помойте куриное филе и тщательно обсушите его бумажными полотенцами. Нарежьте мясо равными маленькими кубиками. Вымойте овощи, очистите их и нарежьте небольшой соломкой. Пропустите чеснок через пресс.
Boil water in a saucepan, put noodles in it and cook strictly according to the instructions on the package. When the noodles are ready, use a colander to drain and rinse them.
Вскипятите воду в кастрюле, положите в нее лапшу и варите строго по инструкции, указанной на упаковке. Когда лапша будет готова, с помощью дуршлага слейте воду и промойте ее.
Place the chopped chicken breast in a slow cooker, greased with vegetable or any other oil. Turn on the “baking” mode and cook for about 15 minutes. After time, add vegetables to meat, stir occasionally.
Положите нарезанную куриную грудку в мультиварку, смазанную растительным или любым другим маслом. Включите режим «выпечка» и готовьте около 15 минут. По истечении времени добавьте овощи к мясу, периодически помешивайте.
For the sauce, mix chopped garlic, sugar, soy sauce and the rest of the ingredients from the list in a saucepan or saucepan. Place the mixture on low heat, wait until it boils and cook for about 3-5 minutes.
Для соуса смешайте в сотейнике или кастрюльке измельченный чеснок, сахар, соевый соус и остальные ингредиенты из списка. Поставьте массу на медленный огонь, дождитесь закипания и варите около 3-5 минут.
Pour the finished sauce into the mixture of vegetables and chicken, mix thoroughly and leave for another 1 minute. Also transfer the boiled udon noodles to the slow cooker for 2-3 minutes, mix all the ingredients thoroughly.
Готовый соус влейте к смеси овощей и курицы, тщательно перемешайте и оставьте еще на 1 минуту. Отваренную лапшу удон также переложите в мультиварку на 2-3 минуты, тщательно перемешайте все ингредиенты.
Garnish the udon with chopped fresh dill and sesame seeds. Use bamboo chopsticks instead of regular cutlery.
Украсьте удон измельченной свежей зеленью укропа и семенами кунжута. Вместо обычных столовых приборов используйте бамбуковые палочки.