Rinse the meat thoroughly under running water, wash the vegetables, remove excess moisture, and peel the carrots.
Тщательно промойте мясо под проточной водой, помойте овощи, устраните лишнюю влагу, почистите морковь.
Set the udon noodles to boil and cook strictly according to the manufacturer's instructions. At this time, cut the vegetables into small strips, heat the vegetable oil in a frying pan and fry the chopped ginger in it for 2-3 minutes.
Поставьте вариться лапшу удон, готовьте строго по инструкции производителя. В это время нарежьте мелкой соломкой овощи, а на сковороде разогрейте растительное масло и обжаривайте на нем измельченный имбирь 2-3 минуты.
Cut the pork into cubes and add to the pan with the ginger, fry for 15-20 minutes. Then add finely chopped onions, carrots, sweet peppers and cauliflower florets to the meat.
Нарежьте свинину брусочками и отправьте в кастрюлю к имбирю, обжаривайте 15-20 минут. Затем добавьте к мясу мелко нарезанные лук, морковь, сладкий перец и соцветья цветной капусты.
Pour 100 ml of teriyaki sauce and 100 ml of water into a frying pan, add the prepared udon noodles. Mix all ingredients and simmer with the lid closed for another 5 minutes.
Вылейте в сковороду 100 мл соуса терияки и 100 мл воды, добавьте готовую лапшу удон. Перемешайте все ингредиенты и тушите под закрытой крышкой еще 5 минут.
Serve the finished dish in portioned plates garnished with fresh herbs and finely chopped vegetables.
Подавайте готовое блюдо в порционных тарелках с украшениями из свежей зелени и мелко нарезанных овощей.