Rinse the meat under running water, remove excess moisture. Wash the vegetables, peel the garlic. Measure out the required amount of sauce and spices.
Промойте мясо под проточной водой, избавьте от лишней влаги. Помойте овощи, очистите чеснок от шелухи. Отмерьте нужное количество соуса и специй.
Cut the carrots and bell peppers into strips, and the onions into half rings. Heat olive oil in a frying pan and fry vegetables for 10 minutes over low heat.
Нарежьте морковь и болгарский перец соломкой, а репчатый лук полукольцами. Разогрейте на сковороде оливковое масло и обжаривайте овощи 10 минут на медленном огне.
Cut the chicken breast into small pieces, add garlic and soy sauce through a press, as well as salt and pepper to taste. Add the meat to the fried vegetables and simmer for 20 minutes over low heat with the lid closed.
Порежьте куриную грудку на небольшие брусочки, добавьте к мясу пропущенный через пресс чеснок и соевый соус, а также соль и перец по вкусу. Отправьте мясо к обжаренным овощам и тушите все 20 минут на медленном огне под закрытой крышкой.
Place the udon noodles in boiling salted water and cook according to the instructions on the package, as cooking times vary from manufacturer to manufacturer. Rinse the finished noodles with cold water and add to the vegetables, mix everything thoroughly.
В кипящую подсоленную воду опустите лапшу удон и варите по инструкции на упаковке, так как время приготовления у разных производителей различается. Готовую лапшу промойте холодной водой и добавьте к овощам, тщательно все перемешайте.
Serve the finished dish in portioned plates, garnished with fresh vegetables and herbs.
Подавайте готовое блюдо в порционных тарелках с украшением из свежих овощей и зелени.