Wash the greens, peel the onions, and peel the mushrooms. Rinse the chicken fillet under running water.
Помойте зелень, очистите лук от шелухи, а грибы от шкурки. Промойте куриное филе под проточной водой.
Cut the mushrooms into not too thin slices, fry in 4 batches until golden brown. Separately, fry the meat and onions, add cream and simmer for about 5-8 minutes.
Порежьте грибы не слишком тонкими слайсами, обжарьте в 4 захода до золотистого цвета. Отдельно обжарьте мясо с луком, добавьте сливки и тушите примерно 5-8 минут.
Fry the squid. Heat vegetable oil and butter in a frying pan, add flour and sour cream. Bring to a boil, add the prepared squid, meat with onions and mushrooms and simmer for another 2-3 minutes.
Обжарьте кальмары. На сковороде разогрейте растительное и сливочное масло, добавьте муку и сметану. Доведите до кипения, отправьте туда готовые кальмары, мясо с луком и грибы и протушите еще 2-3 минуты.
Fill the roasting pans with the contents of the frying pan. Sprinkle everything with grated cheese on top and place in a preheated oven for 10-15 minutes to bake at 180℃.
Наполните содержимым сковороды горшочки для запекания. Сверху посыпьте все тертым сыром и отправьте в заранее разогретую духовку на 10-15 минут запекаться при температуре 180℃.
Serve the finished dish directly in pots, garnish with chopped herbs.
Готовое блюдо подавайте прямо в горшочках, украсьте измельченной зеленью.