Rinse the meat under running water and let the excess moisture go away, peel the onions and garlic.
Промойте мясо под проточной водой и дайте лишней влаге уйти, очистите лук и чеснок от шелухи.
Twist the minced meat. Cut the onion into large cubes and fry in a preheated frying pan with oil until transparent. Soak breadcrumbs in milk. Pass all 3 types of meat, squeezed out breadcrumbs, fried onions and garlic through a meat grinder.
Перекрутите фарш. Нарежьте лук крупным кубиком и обжарьте на заранее разогретой сковороде с маслом до прозрачности. Замочите панировочные сухари в молоке. Пропустите через мясорубку все 3 вида мяса, отжатые панировочные сухари, обжаренный лук и чеснок.
Season the minced meat. To do this, add a teaspoon of soda slaked with vinegar to it, add salt and pepper to taste and mix the minced meat thoroughly so that different types of meat and spices are mixed. Make round cutlets.
Заправьте фарш. Для этого добавьте в него чайную лодку соды гашеную уксусом, посолите и поперчите по вкусу и тщательно перемешайте фарш, чтобы разные виды мяса и специи смешались. Слепите круглые котлетки.
Place the cutlets on a hot frying pan and fry over high heat for 5-7 minutes on each side. Then transfer to a saucepan, cover with a lid and leave for 25-30 minutes until the cutlets finish cooking.
Выкладывайте котлеты на раскаленную сковороду и жарьте на большом огне 5-7 минут с каждой стороны. Затем переложите в кастрюльку, накройте крышкой и оставьте на 25-30 минут, чтобы котлеты дошли.
Ready-made cutlets can be served with completely different side dishes: vegetables, buckwheat or rice porridge, pasta, mashed potatoes, and fresh vegetable salad. If desired, you can decorate the serving with fresh herbs.
Готовые котлеты можно подавать с абсолютно разными гарнирами: с овощами, гречневой или рисовой кашей, макаронами, картофельным пюре, а также салатом из свежих овощей. По желанию, можно украсить подачу свежей зеленью.