Rinse and dry the lamb thoroughly, remove any film from the meat. Wash all the vegetables, peel the onions.
Тщательно промойте и обсушите баранину, очистите мясо от пленки. Помойте все овощи, очистите лук от шелухи.
Rub the meat with spices: paprika, cumin, coriander, salt and pepper, place in a deep bowl and pour in red wine. Leave in the refrigerator for 2 hours to marinate the lamb.
Натрите мясо специями: паприкой, тмином, кориандром, солью и перцем, переложите в глубокую миску и залейте красным вином. Оставьте в холодильнике на 2 часа, чтобы баранина замариновалась.
While the meat is marinating, cut the onion into rings and the carrots into slices. After two hours, remove the meat from the refrigerator and place in a baking dish. Place vegetables on top.
Пока мясо маринуется, нарежьте лук кольцами, а морковь кружочками. По истечении двух часов достаньте мясо из холодильника и поместите в форму для запекания. Сверху выложите овощи.
First turn on the oven's preheat mode. Wrap the baking dish tightly with foil and place in the oven to bake for 2 hours at 180℃.
Предварительно включите в духовом шкафу режим разогрева. Плотно обмотайте форму для запекания фольгой и поставьте в духовку на 2 часа запекаться при температуре 180℃.
Serve the lamb on a platter with vegetables and chili peppers, garnish with herbs. Spicy lovers can eat lamb as a bite with pepper.
Подавайте баранину на блюде с овощами и перцем чили, украсьте зеленью. Любители острого могут употреблять баранину в прикуску с перцем.