Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the arugula, cherry tomatoes and avocado and dry with a paper towel. Peel the avocado and remove the pit using a knife or spoon.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Руколу, помидоры черри и авокадо помойте и просушите бумажным полотенцем. Авокадо очистите и удалите косточку с помощью ножа или ложки.
Cut the salmon into slices.
Семгу нарежьте ломтиками.
Cut the avocado into slices the same thickness as the fish.
Авокадо нарежьте ломтиками такой же толщины, что и рыбу.
Cut the cherry in half.
Черри разрежьте пополам.
Prepare the dressing: Combine honey, oil and lemon juice in a bowl and stir until smooth.
Приготовьте заправку: в миске смешайте мед, масло и лимонный сок и перемешайте до однородности.
Serve the salad: place a bed of arugula on serving plates.
Сервируйте салат: на порционные тарелки разложите подушку из руколы.
Top with avocado, red fish and cherry tomatoes.
Сверху выложите авокадо, красную рыбу и помидоры черри.
Dress the salad and sprinkle arugula on top. Add salt and ground black pepper to taste. Bon appetit!
Заправьте салат и посыпьте сверху руколой. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Приятного аппетита!
Serve the salad with slices of oven-dried baguette.
Подавайте салат с кусочками подсушенного в духовке багета.