Wash all the vegetables, boil the eggs.
Помойте все овощи, отварите яйца.
Pour boiling water over the squid and remove the film. Cut the squid into rings and place in a preheated frying pan with butter, fry for 3-5 minutes.
Залейте кальмары кипятком и снимите пленку. Порежьте кальмары кольцами и поместите на заранее разогретую сковороду со сливочным маслом, обжаривайте 3-5 минут.
Cut cucumbers, sweet peppers and boiled eggs into small cubes. Cut the crab sticks into slices. Chop the parsley and green onions. Open the corn.
Нарежьте мелким кубиком огурцы, сладкий перец и вареные куриные яйца. Крабовые палочки нарежьте слайсами. Измельчите петрушку и перья зеленого лука. Откройте кукурузу.
In a large bowl, combine chopped vegetables, eggs, crab sticks, corn, herbs and squid. Add salt and ground black pepper to taste. Season the salad with mayonnaise.
В большой миске смешайте нарезанные овощи, яйца, крабовые палочки, кукурузу, зелень и кальмары. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Заправьте салат майонезом.
Place a small mound of crab salad on a serving plate and garnish the dish with herbs. You can also add slices of fresh vegetables.
На порционной тарелке выложите небольшую горочку из крабового салата, украсьте блюдо зеленью. Можно также дополнить дольками свежих овощей.