Wash all the vegetables, peel the onions. Rinse the rice thoroughly.
Помойте все овощи, очистите лук от шелухи. Промойте как следует рис.
Cut the ham and squid into medium-sized strips. Grate the cheese onto a coarse grater. Cut the onion into half rings or small slices. Also cut the bell pepper into strips.
Порежьте ветчину и кальмары некрупной соломкой. Натрите сыр на крупную терку. Лук нарежьте полукольцами или мелкими дольками. Болгарский перец также нарежьте соломкой.
Place the washed rice in boiling salted water and cook for 20 minutes. At this time, heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion in it, then add squid and a mixture of peppers to taste and fry a little too.
Промытый рис засыпьте в кипящую подсоленную воду и варите 20 минут. В это время разогрейте на сковороде растительное масло и поджарьте на нем лук, затем добавьте к нему кальмары и смесь перцев по вкусу и тоже немного обжарьте.
Place the boiled rice in a baking dish, place the ham on top, and then the squid and onions. Mix eggs, sour cream and mayonnaise and pour the resulting mixture over the squid. Sprinkle cheese on top.
Выложите отваренный рис в форму для запекания, сверху уложите ветчину, а затем кальмары с луком. Смешайте яйца сметану и майонез и залейте получившейся смесью кальмары. Сверху посыпьте все сыром.
Preheat the oven to 200℃ and place the squid pan in it. Bake for 30 minutes. Remove the finished dish from the oven and sprinkle with chopped bell pepper.
Разогрейте духовой шкаф до 200℃ и поставьте туда форму с кальмарами. Выпекайте 30 минут. Готовое блюдо достаньте из духовки и посыпьте нарезанным болгарским перцем.
Serve the finished dish directly in a baking dish; it retains heat longer, so the cheese will stretch when placed. A nice bonus to the incredible taste.
Подавайте готовое блюдо на стол прямо в форме для запекания, она дольше сохраняет тепло, поэтому при накладывании сыр будет тянуться. Приятный бонус к невероятному вкусу.