Rinse the meat thoroughly under running water. Peel the onion.
Тщательно промойте мясо под проточной водой. Очистите лук от шелухи.
Cut the onion into half rings. Marinate the meat. To do this, coat the leg of lamb with mustard, salt, pepper and add Provençal herbs to taste. Cover the lamb with onions and place in the refrigerator to marinate for 3 hours.
Нарежьте лук полукольцами. Замаринуйте мясо. Для этого обмажьте баранью ножку горчицей, посолите, поперчите и добавьте прованские травы по вкусу. Обложите баранину луком и поставьте в холодильник на 3 часа мариноваться.
Preheat the oven to 200℃ in advance. When the meat is marinated, remove it from the refrigerator and place it together with the onion in a baking bag and place in the oven, cook for 60 minutes.
Заранее поставьте духовку разогреваться до 200℃. Когда мясо замаринуется, достаньте его из холодильника и вместе с луком уложите в рукав для запекания и поставьте в духовой шкаф, готовьте 60 минут.
Serve the lamb on a large platter with fresh vegetables and herbs.
Подавайте баранину на большом блюде со свежими овощами и зеленью.