Rinse the meat under running water and remove excess moisture. Wash the vegetables, peel the onions.
Промойте мясо под проточной водой и удалите лишнюю влагу. Помойте овощи, очистите лук от шелухи.
Let the udon noodles cook. To do this, place it in boiling lightly salted water and cook for 10 minutes. Then drain the water through a colander and rinse the noodles with cold water to prevent them from sticking.
Поставьте вариться лапшу удон. Для этого опустите ее в кипящую слегка подсоленную воду и варите 10 минут. Затем слейте воду через дуршлаг и промойте лапшу холодной водой, чтобы она не слипалась.
Heat sunflower oil in a frying pan and fry the chopped ginger root in it. Cut the chicken fillet into small pieces and add to the ginger, fry for 10-15 minutes.
Разогрейте на сковороде подсолнечное масло и обжарьте на нем измельченный корень имбиря. Нарежьте куриное филе небольшими брусочками и добавьте к имбирю, обжаривайте 10-15 минут.
To the chicken, add finely diced onion, and chopped carrots and sweet peppers. Fry for 2-3 minutes. Then add soy sauce and teriyaki sauce to the pan and mix everything thoroughly.
К курице добавьте нарезанный мелким кубиком лук, и нарезанные соломкой морковь и сладкий перец. Обжаривайте 2-3 минуты. Затем добавьте в сковороду соевый соус и соус терияки и тщательно все перемешайте.
Place the boiled and washed noodles into the frying pan with the meat and vegetables. Add ground red pepper to taste and add 100 ml of water. Simmer everything together for 5 minutes with the lid closed.
В сковороду к мясу с овощами переложите отваренную и промытую лапшу. Добавьте по вкусу красный молотый перец и долейте 100 мл воды. Тушите все вместе 5 минут под закрытой крышкой.
Serve the finished noodles in portioned plates, garnish the dish with fresh herbs and chopped green onions. Also, for greater immersion in Asian culture, you can arm yourself with special chopsticks.
Подавайте готовую лапшу в порционных тарелочках, украсьте блюдо свежей зеленью и нарезанным зеленым луком. Также, для большего погружения в азиатскую культуру, можно вооружиться специальными палочками для еды.