If you do not have a fish fillet, but, for example, a steak or carcass, the fish will need to be washed well and separated from the bones.
Если у вас не филе рыбы, а, например, стейк или тушка, рыбу надо будет хорошо промыть и отделить от костей.
Cut the salmon fillet into small slices 1 centimeter wide. Pour oil into a small bowl and dip a piece of fish in it, then place it on a plate and sprinkle with salt and sugar. Do the same with all the pieces, fold them in layers. Leave the fish to marinate in the refrigerator for a day.
Нарежьте филе семги на небольшие ломтики шириной 1 сантиметр. В небольшую мисочку налейте масло и обмакните в него кусочек рыбы, затем выложите его на тарелку и присыпьте солью и сахаром. Подобным образом поступите со всеми кусочками, сложите их слоями. Оставьте рыбу на сутки в холодильник мариноваться.
Place the squid in lightly salted boiling water and cook for 3 minutes. Then cut the squid into rings, place the fish in each ring and pour oil on top. Leave in the refrigerator for another day.
В слегка подсоленную кипящую воду опустите кальмары, варите 3 минуты. Затем нарежьте кальмары кольцами, в каждое кольцо выложите рыбу и полейте сверху маслом. Оставьте в холодильнике еще на сутки.
Serve the finished appetizer on a platter decorated with fresh vegetables and herbs.
Подавайте готовую закуску на блюде, украшенном свежими овощами и пряной зеленью.