Wash all the vegetables and soft-boil the eggs.
Помойте все овощи и сварите яйца всмятку.
Pour boiling water over the squids and remove the film from them. Cut the carcasses into half rings. In a preheated frying pan with butter, lightly fry the shrimp and squid rings, this will take 3-5 minutes.
Залейте кальмары кипятком и снимите с них пленку. Порежьте тушки полукольцами. На заранее разогретой сковороде со сливочным маслом слегка обжарьте креветки и кольца кальмаров, на это уйдет 3-5 минут.
Finely chop the sweet peppers, olives and eggs, grate the cheese on a coarse grater. Place all ingredients in one large bowl: sautéed shrimp and squid, cheese, peppers, eggs, olives and corn.
Мелко нарежьте сладкий перец, маслины и яйца, натрите на крупную терку сыр. В одну большую миску поместите все ингредиенты: обжаренные креветки и кальмары, сыр, перец, яйца, оливки и кукурузу.
Mix all ingredients. Then add mayonnaise, salt, ground black pepper, smoked paprika and dried ground ginger to taste and mix the salad again.
Смешайте все ингредиенты. Затем добавьте по вкусу майонез, соль, черный молотый перец, копченую паприку и сушеный молотый имбирь и перемешайте салат еще раз.
Serve the salad in portioned plates with decorations of pepper rings and olives; you can also decorate the plate with corn kernels or, for example, fresh herbs.
Подавайте салат в порционных тарелочках с украшениями из колечек перца и оливок, также можно украсить тарелку зернышками кукурузы или, например, свежей зеленью.