Rinse all vegetables well under running water and remove excess moisture with paper towels. Peel the garlic and onions.
Хорошо промойте все овощи под проточной водой, удалите лишнюю влагу с помощью бумажных полотенец. Очистите чеснок и лук от шелухи.
Place the rice in a saucepan, add water and cook until tender for 20 minutes, stirring occasionally. Pour boiling water over the squid, remove the film, and cut into narrow rings.
Засыпьте рис в кастрюльку, залейте водой и варите до готовности 20 минут, периодически помешивая. Кальмаров так же залейте кипятком и снимите пленку, нарежьте неширокими кольцами.
In a preheated frying pan with butter, fry finely chopped onion until translucent, then add finely chopped tomatoes and bell peppers and fry for another 10 minutes.
На заранее разогретой сковородке со сливочным маслом до прозрачности обжарьте мелко нарезанный лук, затем добавьте мелко нарезанные томаты и сладкий перец и обжаривайте еще 10 минут.
Place shrimp and squid in the same frying pan, add salt, pepper, paprika and ginger to taste, as well as garlic passed through a special press. Stir everything and fry for another 5-7 minutes.
В ту же сковороду отправьте креветки и кальмары, добавьте по вкусу соль, перец, паприку и имбирь, а также пропущенный через специальный пресс чеснок. Перемешайте все и обжаривайте еще 5-7 минут.
Place some rice on a serving plate, and top with seafood and vegetables, garnish with fresh herbs or chopped vegetables.
На порционную тарелку выложите немного риса, а сверху добавьте морепродукты с овощами, украсьте свежей зеленью или нарезанными овощами.