Prepare the chicken fillet: place it in a pan, cover with cold water, add salt and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15 minutes until tender. Remove the finished fillet from the pan and cool. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Приготовьте куриное филе: выложите его в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите и поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15 минут до готовности. Готовое филе достаньте из кастрюли, остудите. Подготовьте шампиньоны: ополосните их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Cut the onion into strips.
Репчатый лук нарежьте соломкой.
Cut the mushrooms into large slices.
Грибы нарежьте крупными дольками.
Peel the eggs and cut into large cubes.
Яйца очистите и нарежьте крупным кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 2-3 minutes until soft. Then add the mushrooms to the pan.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 2-3 минуты до мягкости. Затем добавьте в сковороду грибы.
Fry the mushrooms for 7-9 minutes.
Жарьте грибы 7-9 минут.
Assemble the salad: combine all the prepared ingredients in a bowl and season the salad with mayonnaise. Salt and pepper to taste.
Соберите салат: в миске соедините все подготовленные ингредиенты и заправьте салат майонезом. Посолите и поперчите по вкусу.
Mix thoroughly. Serve the salad garnished with finely chopped fresh herbs.
Тщательно перемешайте. Подавайте салат, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
Serve the salad with homemade croutons made from rye or white bread.
Подайте к салату домашние сухарики из ржаного или белого хлеба.