Wash all the vegetables and mushrooms, peel the onions and champignons, prepare all the necessary containers and pans.
Помойте все овощи и грибы, почистите лук и шампиньоны, подготовьте все необходимые емкости и кастрюли.
Place glass noodles in a large bowl and cover with boiling water. While the noodles are soaking, cut the vegetables into strips, the onion into half rings, and the champignons into slices.
В большую миску поместите стеклянную лапшу и залейте кипятком. Пока лапша замачивается, нарежьте овощи соломкой, лук полукольцами, а шампиньоны слайсами.
In a preheated wok pan with olive oil, lightly fry the carrots and onions, then add the mushrooms and bell peppers and simmer them lightly. In a small bowl, mix teriyaki sauce, red wine, starch and lime juice, pour the resulting sauce into the wok and simmer the vegetables in the sauce for 2-3 minutes.
На разогретой сковороде вок с оливковым маслом слегка обжарьте морковь и лук, затем добавьте грибы и болгарский перец и слегка припустите их. В небольшой мисочке смешайте соус терияки, красное вино, крахмал и сок лайма, вылейте получившийся соус в вок и протушите овощи в соусе 2-3 минуты.
Drain the glass noodles and transfer them to the wok with the vegetables and sauce. Stir all the contents of the pan and cover with a lid, simmer for 3 minutes over moderate heat.
Слейте со стеклянной лапши воду и переложите ее в вок к овощам и соусу. Перемешайте все содержимое сковороды и накройте крышкой, тушите 3 минуты на умеренном огне.
To beautifully serve the dish, sprinkle the finished noodles with sesame seeds, you can also sprinkle with sesame oil. Also complement the serving with a slice of lemon, then everyone can add acid to the dish to taste. Traditionally, this dish is eaten with bamboo sticks from small deep plates.
Чтобы красиво оформить подачу блюда, посыпьте готовую лапшу кунжутом, можете также сбрызнуть кунжутным маслом. Также дополните подачу долькой лимона, тогда каждый сможет добавить в блюдо кислоты по вкусу. Традиционно такое блюдо едят бамбуковыми палочками из небольших глубоких тарелок.