Grate the ginger on a fine grater in advance, wash the turkey fillet, dry it, and cut into strips. Also cut the bell pepper into strips. Chop the mushrooms and fry them separately for no more than 7 minutes.
Заранее натрите имбирь на мелкой терке, филе индейки вымойте, просушите, нарежьте соломкой. Болгарский перец также нарежьте соломкой. Порежьте грибы и отдельно обжарьте их не более 7 минут.
Pour vegetable oil into a heated frying pan; when it is hot, add grated ginger. After a few minutes, add the chopped turkey breast.
На разогретую сковороду влейте растительное масло, когда оно нагреется, выложите имбирь, натертый на терке. Спустя несколько минут добавьте нарезанное филе индейки.
After 20 minutes, add the red bell pepper cut into strips. Simmer for about 10 minutes, then add teriyaki sauce and simmer for another 5 minutes.
Через 20 минут добавьте разрезанный соломкой красный болгарский перец. Потушите около 10 минут, а затем добавьте соус терияки, тушите еще 5 минут.
Boil water, add a little salt, then add udon, cook for 7 minutes, then drain excess water. Add boiled udon, fried mushrooms, and add a little sesame at the very end.
Вскипятите воду, добавьте немного соли, затем всыпьте удон, варите на протяжение 7 минут, затем слейте лишнюю воду. Добавьте отваренный удон, обжаренные грибы, в самом конце добавьте немного кунжута.
Decorate the dish with onion feathers; you can also pre-fry sesame seeds to make it more fragrant.
Украшайте блюдо перьями лука, также можно предварительно обжарить кунжут, чтобы он был более ароматным.