Cut the meat into strips, cut the pepper into strips, and cut the carrots into circles.
Мясо порежьте на полоски, перец нарежьте соломкой, а морковь кружками.
Boil water for noodles, add salt, when it boils, add udon, cook over medium heat, about 11 minutes.
Вскипятите воду для лапши, посолите, когда она закипит, добавьте удон, отварите на среднем огне, около 11 минут.
Fry the pieces of meat over high heat for 7 minutes until golden brown, then add the chopped vegetables, reduce the heat and cook for another 7-10 minutes.
Обжарьте кусочки мяса на большом огне 7 минут, чтобы появилась румяная корочка, затем добавьте порезанные овощи, уменьшите огонь и готовьте еще 7-10 минут.
Pour in soy sauce, add spices and lemon juice. After 10 minutes, add the boiled noodles to the meat. Before serving, sprinkle the dish with sesame seeds.
Влейте соевый соус, добавьте специи и лимонный сок. Через 10 минут отваренную лапшу добавьте к мясу. Перед подачей посыпьте блюдо кунжутом.
Serve the dish while still warm; use parsley or any other fresh herbs for decoration.
Подавайте блюдо еще теплым, используйте для украшения петрушку или любую другую свежую зелень.