Cut the chicken fillet into thin long pieces, chop the carrots into thin slices, cut the zucchini into cubes, peel the pepper and also cut into small slices.
Куриное филе нарежьте не толстыми длинными кусочками, морковь нашинкуйте тонкими ломтиками, кабачок порежьте брусочками, перец очистите и также нарежьте небольшими ломтиками.
Pour water into the pan, bring to a boil, lightly salt and add noodles, cook for no more than 5-7 minutes, stirring occasionally. Place the finished noodles in a colander and rinse with running water.
В кастрюлю влейте воду, довести до кипения, слегка посолите и положите лапшу, варите не более 5-7 минут, периодически помешивая. Готовую лапшу откиньте на дуршлаг и обдайте проточной водой.
Fry the chicken meat in a wok pan over high heat, then add chopped vegetables to the pan and also fry them over high heat. At the last stage, add the noodles, soy sauce and cook over low heat for 3-4 minutes.
На сильном огне в сковороде вок обжарьте куриное мясо, следом в сковороду добавьте нашинкованные овощи и также обжарьте их на сильном огне. На последнем этапе добавьте лапшу, соевый соус и доведите до готовности на небольшом огне, 3-4 минуты.
Pour the udon into bowls and serve while still hot, generously sprinkled with fresh herbs or ground pepper.
Разлейте удон по чашам и подавайте еще горячим, обильно присыпав свежей зеленью или молотым перцем.