Boil water for pasta in advance, grate the cheese, cut the fish into small cubes, cut the squid meat into small strips, no more than 1 centimeter wide.
Заранее вскипятите воду для пасты, сыр натрите на терке, рыбу нарежьте небольшими кубиками, мясо кальмара нарежьте на небольшие полоски, шириной не более 1 сантиметра.
Place seafood in a hot frying pan and fry for no more than 5 minutes, add cream, cheese, and grated garlic. Reduce heat to low and simmer for another 2-3 minutes.
Выложите на раскаленную сковороду морепродукты, и обжаривайте не более 5 минут, добавьте сливки, сыр, и тертый чеснок. Уменьшите огонь до минимума и тушите еще 2-3 минуты.
Boil water in a separate container, add pasta, cook over high heat for about 10-12 minutes, then turn off and drain excess water. Add pasta to sauce, stir thoroughly.
Вскипятите воду в отдельной емкости, добавьте пасту, варите на большом огне около 10-12 минут, затем выключите и слейте лишнюю воду. Добавьте макароны в соус, тщательно перемешайте.
Decorate the finished dish with a sprig of parsley and sprinkle with soy sauce for beauty.
Украшайте готовое блюдо веточкой петрушки, полейте соевым соусом для красоты.