Check all required ingredients and work surface. Wash the potatoes and dill and dry with a paper towel. Pour water into a saucepan, add salt and put on fire.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Картофель и укроп помойте и просушите бумажным полотенцем. В кастрюлю налейте воды, посолите и поставьте на огонь.
Finely chop the dill, cut the cheese into small cubes.
Укроп нарежьте мелко, сыр нарежьте мелким кубиком.
Peel the potatoes and place them in boiling salted water. Boil for 15-20 minutes until done.
Картофель очистите и опустите его в кипящую подсоленную воду. Отварите 15-20 минут до готовности.
Prepare the puree. Drain the finished potatoes and place them in a bowl. Add dill, butter, egg, pepper and salt to taste to the potatoes.
Приготовьте пюре. С готового картофеля слейте воду и выложите его в миску. Добавьте к картофелю укроп, сливочное масло, яйцо, перец и соль по вкусу.
Form potato zrazy, put cheese cubes inside the zraz. Roll the zrazy in flour. Heat a frying pan with vegetable oil.
Сформируйте картофельные зразы, внутрь зраз вложите кубики сыра. Обваляйте зразы в муке. Разогрейте сковороду с растительным маслом.
Fry the zrazy until done, 3-4 minutes on each side. Potato zrazy with cheese is ready!
Обжарьте зразы до готовности в течение 3–4 минут с каждой стороны. Картофельные зразы с сыром готовы!
Serve the zrazy warm, garnished with finely chopped dill and homemade tomato sauce.
Подавайте зразы теплыми, украсив мелко нарезанным укропом и домашним томатным соусом.