Boil the eggs in advance and peel them. Also boil the squid fillet, scald the tomatoes with boiling water and remove the peel.
Заранее отварите яйца, очистите их. Также отварите филе кальмара, ошпарьте помидоры кипятком и снимите кожуру.
Cut the squid and salmon fillets into small cubes. Drain the marinade from the olives and cut them into small half rings.
Филе кальмара и лосося нарежьте мелкими кубиками. Слейте маринад с оливок и нарежьте их на небольшие полукольца.
Cut the boiled eggs into small cubes, and also finely chop the tomatoes. In a large bowl, combine salmon fillets, eggs, olives, and tomatoes. Add salt to taste and also pepper. Season the salad with mayonnaise and mix again.
Мелкими кубиками нарежьте отварные яйца, помидоры также мелко порежьте. В большой емкости смешайте филе лосося, яйца, оливки, и помидоры. Посолите по вкусу, также поперчите. Салат заправьте майонезом и еще раз перемешайте.
Place the salad in the refrigerator for an hour or less. Divide the mixture among tartlets. Wash the parsley leaves, dry and separate. Add a little red caviar to each tartlet and a few parsley leaves on top.
Положите салат в холодильник на час или меньше. Разделите массу по тарталеткам. Промойте листья петрушки, просушите и разделите. Добавьте в каждую тарталетку немного красной икры, сверху несколько листьев петрушки.
Serve the tartlets on one large dish; you can garnish the whole dish with onion feathers or basil leaves.
Подавайте тарталетки на одном большом блюде, можете украсить все блюдо перьями лука или листьями базилика.