Peel the onions in advance, prepare gherkins and other products.
Заранее очистите лук, приготовьте корнишоны и другие продукты.
Cut the onion into rings and marinate in wine vinegar for 10 minutes. Cut the gherkins into small rings.
Нарежьте лук кольцами и замаринуйте в винном уксусе на 10 минут. Нарежьте корнишоны небольшими колечками.
Boil shrimp and squid. Salt the water, add the juice of half a lemon and a bay leaf, cook for no more than 3-4 minutes.
Отварите креветки и кальмары. Воду посолите, добавьте сок половины лимона и лавровый лист, варите не более 3-4 минут.
Mix all the salad ingredients: onions, seafood, beans, corn, gherkins. Season with salt, pepper and olive oil.
Смешайте все ингредиенты салата: лук, морепродукты, фасоль, кукурузу, корнишоны. Приправьте солью, перцем и оливковым маслом.
Serve the salad by sprinkling it with lemon juice and lightly sprinkling it with ground pepper. You can also add a few sprigs of parsley or any other fresh herbs for decoration.
Подавайте салат, сбрызнув его соком лимона, и слегка присыпав молотым перцем. Также для украшения можно добавить несколько веточек петрушки или любой другой свежей зелени.