Pour boiling water over the tomatoes for a few seconds, then take them out and peel them, cut into large slices.
Залейте помидоры кипятком на несколько секунд, затем вытащите их и очистите от кожуры, порежьте на крупные дольки.
Coarsely chop the bell pepper, peel the onion and cut the onion into half rings, chop the greens.
Крупно порежьте болгарский перец, очистите лук и нарежьте лук полукольцами, измельчите зелень.
Prepare a large container, place tomato slices in it, add a little salt, then lay out some of the meat, layer onions, bell peppers, herbs, spices on top, with onions again as the last layer. Place the chili pepper in the middle and sprinkle the contents with paprika.
Приготовьте большую емкость, выложите в нее дольки помидор, добавьте немного соли, затем выложите часть мяса, поверх слоями уложите лук, болгарский перец, зелень, специи, последним слоем снова лук. В середине положите перец чили и посыпьте содержимое паприкой.
Cook the lamb over low heat for about 3 hours, cover the dish with a lid. Stir occasionally. The meat should become very soft, as should the vegetables.
Готовьте баранину на медленном огне около 3 часов, блюдо накройте крышкой. Периодически помешивайте. Мясо должно стать очень мягким, как и овощи.
Serve the dish hot without cutting the meat. For garnish, use cucumber slices or chopped bell pepper.
Подавайте блюдо горячим, не разрезая мясо. Для украшения используйте ломтики огурца или нарезанный болгарский перец.