Defrost the dough. Prepare the remaining ingredients. Set the oven to preheat to 180°C.
Разморозьте тесто. Подготовьте остальные ингредиенты. Поставьте духовку разогреваться до 180°С.
Grate the cheese on a fine or coarse grater.
Натрите сыр на мелкой или крупной терке.
Dust the table and rolling pin with flour and roll out the dough to a thickness of 3-4 mm. Cut the dough into equal parts.
Припылите стол и скалку мукой и раскатайте тесто до толщины 3-4 мм. Разрежьте тесто на равные части.
Place cheese in the middle of each piece of dough. Place a piece of butter into the filling of each puff pastry. Wrap with an envelope and pinch the edges of the dough.
Разложите сыр на середину каждого куска теста. В начинку каждой слойки положите по кусочку сливочного масла. Заверните конвертиком и защипните края теста.
Make transverse cuts on the puff pastries at intervals of 1-1.5 cm. Brush the puff pastries with yolk.
Сделайте на слойках поперечные надрезы с интервалом 1-1,5 см. Смажьте слойки желтком.
Cover a baking sheet with parchment, place the puff pastries on it and bake them in the oven for 20 minutes. The cheese puffs are ready.
Застелите противень пергаментом, выложите на него слойки и отправьте их выпекаться в духовку на 20 минут. Слойки с сыром готовы.