Cut the lamb into pieces in advance, peel the onions and carrots.
Заранее нарежьте баранину на кусочки, лук и морковь почистите.
Cut the onion into half rings, the carrots into strips, heat the frying pan, add vegetables, chopped pieces of meat, and leave to simmer under a closed lid for 40 minutes.
Порежьте лук полукольцами, морковку соломкой, разогрейте сковороду, всыпьте овощи, порезанные кусочки мяса, и оставьте тушиться под закрытой крышкой 40 минут.
Add salt and pepper, then rinse the rice and add it to the pan. Pour in enough water to cover the rice and place the whole garlic in the middle.
Добавьте соль, перец, затем промойте рис и добавьте его на сковороду. Залейте воду так, чтобы она покрыла рис и в середину положите целый чеснок.
Simmer until the rice is ready over low heat with the lid closed, but no more than 30 minutes.
Тушите до готовности риса на медленном огне под закрытой крышкой, но не более 30 минут.
Serve the dish with hot sauce or adjika, add a few sprigs of parsley or green onions for decoration.
Подавайте блюдо вместе с острым соусом или аджикой, добавьте для украшения несколько веточек петрушки или перьев зеленого лука.