Wash and dry the meat, prepare the ingredients needed for the marinade.
Вымойте и обсушите мясо, приготовьте ингредиенты, необходимые для маринада.
Rub the meat with salt and pepper and prepare the marinade. To do this, chop the garlic, add mustard, lemon juice and honey, olive oil. Stir the resulting mixture.
Натрите мясо солью и перцем, приготовьте маринад. Для этого измельчите чеснок, добавьте горчицу, сок лимона и мед, оливковое масло. Перемешайте полученную смесь.
Rub the marinade over the meat, wrap it in foil and leave it in the refrigerator for 2 hours. Preheat the oven to 220 C and bake the meat for about 2 more hours.
Натрите мясо маринадом, заверните в фольгу и оставьте его в холодильнике на 2 часа. Разогрейте духовку до 220 C, и выпекайте мясо еще около 2 часов.
Serve the meat while still hot, be sure to garnish with freshly chopped cilantro, tarragon or parsley, they will make the meat even more flavorful.
Подавайте мясо еще горячим, обязательно украсьте свеженарезанной кинзой, тархуном или петрушкой, они сделают мясо еще более ароматным.