Prepare the marinade, mix garlic, soy sauce, onion, dry adjika, bay leaf, and salt. Add onion, cut into rings.
Приготовьте маринад, смешайте чеснок, соевый соус, лук, сухую аджику, лавровый лист, посолите. Добавьте лук, порезанный кольцами.
Chop the meat into pieces, coat in the marinade, then put the entire mixture with the meat in a baking bag and leave to marinate for 6 hours.
Мясо порубите на куски, обмажьте в маринаде, затем положите всю смесь с мясом в пакет для запекания и оставьте мариноваться на 6 часов.
Bake in the oven for 1.5 hours at 200, occasionally turning the baking bag over so that the meat is juicy and soft on all sides.
Выпекайте в духовке 1,5 часа при температуре 200, изредка переворачивайте пакет для запекания, чтобы мясо со всех сторон было сочным и мягким.
Serve the lamb meat hot, complement it with fresh tomatoes; if it cools down, it will lose its pleasant taste.
Подавайте мясо баранины горячим, дополняйте свежими помидорами, если оно остынет, то потеряет свои приятные вкусовые качества.