Fry the sesame seeds over low heat for a few minutes in advance, then pour them into a separate bowl. Wash the chicken fillet, dry it and cut into small strips. Peel and cut the carrots and onions.
Заранее обжарьте кунжут на небольшом огне несколько минут, затем пересыпьте его в отдельную посуду. Куриное филе промойте, обсушите и разрежьте на небольшие полоски. Лук морковь очистите и порежьте .
Pour a little vegetable oil into a heated frying pan, fry the chicken fillet, cut into strips, add salt, pepper, the heat should not be high, the chicken fillet cooks quickly. Then add onions, carrots, bell peppers in sequence and fry for a few more minutes. Add soy sauce and 100 ml water.
В разогретую сковороду влейте немного растительного масла, обжарьте куриное филе, нарезанное полосками, добавьте соль, перец, огонь не должен быть большим, куриное филе готовится быстро. Затем добавьте последовательно лук, морковь, сладкий перец и обжарьте еще несколько минут. Добавьте соевый соус и 100 мл воды.
Boil the udon by placing it in boiling salted water, cook for no more than 7 minutes, then drain the excess liquid. Add it to the vegetables and meat and simmer for a few more minutes. At the very end, sprinkle the finished dish with roasted sesame seeds.
Отварите удон, для этого положите его в кипящую подсоленную воду, варите не более 7 минут, потом слейте лишнюю жидкость. Добавьте его к овощам и мясу и тушите еще несколько минут. В самом конце присыпьте готовое блюдо обжаренным кунжутом.
To make the serving more unusual, add a few leaves of curly parsley, you can also use onions or any other greens.
Чтобы сделать подачу более необычной, добавьте несколько листьев кудрявой петрушки, также можно использовать перья лука или любую другую зелень.