Wash the fillet, mushrooms and dill. Prepare a colander and knife and boil water.
Помойте филе, грибы и укроп. Подготовьте дуршлаг и нож, вскипятите воду.
Cut the chicken fillet into small cubes, and the champignons into thin slices. Mix pepper, garlic and salt in a bowl, roll the pieces in the resulting mixture. Place the meat in a frying pan heated with oil and fry over medium heat for 10 minutes. Add mushrooms and cook for another 5 minutes.
Нарежьте куриное филе на маленькие брусочки, а шампиньоны – на тонкие ломтики. Смешайте в миске перец, чеснок и соль, обваляйте кусочки в полученной смеси. Выложите мясо на разогретую с маслом сковороду и обжаривайте на среднем огне в течение 10 минут. Добавьте грибы и готовьте еще 5 минут.
Place the noodles in boiling water and cook over low heat for 15 minutes, stirring occasionally. Once cooked, place the udon in a colander and drain.
Отправьте лапшу в кипящую воду и отварите ее на медленном огне 15 минут, периодически помешивая. После доведения до готовности переложите удон в дуршлаг и слейте воду.
Pour the cream into the prepared chicken and mushrooms, fry for another 10 minutes over medium heat. Add noodles and stir. Chop the dill with a knife and sprinkle it on the dish.
Влейте сливки в готовые курицу и шампиньоны, обжаривайте еще 10 минут на среднем огне. Добавьте лапшу и перемешайте. Измельчите укроп ножом и посыпьте им блюдо.
Serve a serving of udon with chicken and mushrooms, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте порцию удона с курицей и грибами, посыпав кунжутом.