Wash the vegetables, peel the garlic, prepare a colander and a coarse grater, and boil water.
Помойте овощи, очистите чеснок от шелухи, подготовьте дуршлаг и крупную терку, вскипятите воду.
Place the udon in boiling water and cook over low heat for 5-7 minutes until tender, remembering to stir. After this, carefully drain the water using a colander.
Положите удон в кипяток и варите на медленном огне 5-7 минут до готовности, не забывая помешивать. После этого аккуратно слейте воду при помощи дуршлага.
Cut the tomato and fillet into small pieces, and the champignons into thin slices. Chop the basil and garlic, grate the carrots on a coarse grater. Place the fillet in the pan and fry it over high heat for 5-7 minutes.
Нарежьте помидор и филе на мелкие кусочки, шампиньоны – на тонкие ломтики. Измельчите базилик и чеснок, натрите морковку на крупной терке. Положите филе в сковороду и обжарьте его на сильном огне в течение 5-7 минут.
Add vegetables, mushrooms, basil and spices to the fillet. Stir and cook over medium heat for 7-10 minutes.
Добавьте к филе овощи, грибы, базилик и специи. Перемешайте и готовьте на среднем огне в течении 7-10 минут.
Add the noodles and soy sauce to the pan and stir. Keep the dish on low heat for 4-5 minutes.
Добавьте лапшу и соевый соус в сковороду и перемешайте. Подержите блюдо на маленьком огне 4–5 минут.
Traditionally, udon is eaten from bowls and using Asian chopsticks. Before serving, sprinkle the portion with sesame seeds and garnish with herbs.
Традиционно удон едят из мисочек и при помощи азиатских палочек. Перед подачей посыпьте порцию кунжутом и украсьте зеленью.