Wash the vegetables and meat, prepare a colander, and boil water.
Помойте овощи и мясо, подготовьте дуршлаг, вскипятите воду.
Cut the meat into thin slices, carrots and peppers into strips. Finely chop the garlic. Place the garlic in a frying pan heated with oil and after 1 minute add the pork. Fry the meat over medium heat until it turns brown.
Нарежьте мясо тонкими ломтиками, морковь и перец – соломкой. Мелко покрошите чеснок. Отправьте чеснок на разогретую с маслом сковороду и через 1 минуту добавьте свинину. Обжаривайте мясо на среднем огне, пока оно не посветлеет.
Add the previously chopped carrots to the pork and cook for 3-4 minutes. Add peppers and beans to the pan. Continue cooking for another 10 minutes. Pour in the sauce and add ground pepper, stir and fry for another 5 minutes.
Добавьте к свинине ранее нарезанную морковь и готовьте в течение 3-4 минут. Отправьте в сковороду перец и фасоль. Продолжайте готовить еще 10 минут. Влейте соус и добавьте молотый перец, перемешайте и обжаривайте еще 5 минут.
Place the noodles in boiling salted water. Cook for 11 minutes over low heat, remembering to stir constantly. When the noodles are ready, drain the water using a colander. Place the udon in the pan with the vegetables and stir.
Опустите лапшу в кипящую подсоленную воду. Варите в течение 11 минут на медленном огне, не забывая постоянно помешивать. Когда лапша будет готова, слейте воду при помощи дуршлага. Переложите удон в сковороду к овощам и перемешайте.
Before serving, garnish the udon with basil leaves. To give your meal a more oriental feel, use Asian chopsticks.
Перед подачей украсьте удон листиками базилика. Чтобы прием пищи принял более восточный оттенок, используйте азиатские палочки для еды.