Wash the vegetables and meat, peel the onions, prepare a colander, boil water, heat the olive oil in a frying pan.
Помойте овощи и мясо, очистите лук от шелухи, подготовьте дуршлаг, вскипятите воду, разогрейте оливковое масло на сковороде.
Place the udon in boiling water. Cook until tender for 7-8 minutes over low heat, remembering to stir. Place the noodles in a colander and let the water drain.
Опустите удон в кипящую воду. Варите до готовности в течении 7-8 минут на медленном огне, не забывая помешивать. Отбросьте лапшу на дуршлаг и дайте стечь воде.
Cut the fillet into thin slices, and the onion, cucumber, carrots and pepper into strips. Place the meat in a heated frying pan and fry over medium heat until golden brown.
Нарежьте филе тонкими ломтиками, а лук, огурец, морковь и перец – соломкой. Положите мясо на разогретую сковороду и обжаривайте на среднем огне до появления румяной корочки.
When the meat is ready, add the onion and carrots and fry until the onion becomes translucent. After this, add the remaining vegetables, chili sauce and stir. Cook over high heat for 5 minutes.
Когда мясо будет готово, добавьте лук и морковь и обжаривайте, пока лук не станет прозрачным. После этого добавьте оставшиеся овощи, соус чили и перемешайте. Готовьте на быстром огне в течение 5 минут.
Add udon and soy sauce to the pan and stir. Next, fry the noodles for 3-4 minutes over high heat, remembering to stir constantly.
Добавьте удон и соевый соус в сковороду и перемешайте. Далее, обжаривайте лапшу в течение 3-4 минут на быстром огне, не забывая постоянно помешивать.
Serve the udon in small bowls. Portions can be sprinkled with sesame seeds or herbs to taste. Buy special chopsticks in advance so that your meal follows Asian traditions.
Подайте удон в небольших мисочках. Порции можно посыпать кунжутом или зеленью по вкусу. Заранее купите специальные палочки для еды, чтобы прием пищи соответствовал азиатским традициям.