Wash the vegetables, peel the onions, prepare a colander, boil water, heat the vegetable oil in a frying pan.
Помойте овощи, очистите лук от шелухи, подготовьте дуршлаг, вскипятите воду, разогрейте растительное масло на сковороде.
Cut the onion into large pieces, carrots into small slices. Place the onion in the pan and fry it over medium heat until it becomes translucent. Next, add the carrots and cook for another 5 minutes.
Нарежьте лук крупными кусочками, морковь – небольшими ломтиками. Положите лук на сковороду и обжаривайте его на среднем огне, пока он не станет прозрачным. Далее, добавьте морковь и готовьте еще 5 минут.
Cut the eggplants and peppers into large pieces and add them to the onions and carrots, fry for another 10 minutes. Next, add soy sauce, tomato paste and spices and cook for 5 minutes.
Нарежьте баклажаны и перец крупными кусочками и отправьте к луку и моркови, обжаривайте еще 10 минут. Далее добавьте соевый соус, томатную пасту и специи и готовьте в течение 5 минут.
Place the udon in boiling water, then lower the temperature and simmer for 10 minutes. Next, place the noodles in a colander and let the water drain, then mix the udon with vegetables.
Положите удон в кипящую воду, после чего понизьте температуру и варите его на медленном огне 10 минут. Далее, откиньте лапшу в дуршлаг и дайте стечь воде, после чего смешайте удон с овощами.
Serve the dish on large white plates, garnish the portions with herbs. Traditionally, noodles are eaten with special chopsticks, so try to purchase them in advance.
Подавайте блюдо к столу на набольших белых тарелочках, украсьте порции зеленью. Традиционно, лапша употребляется специальными палочками для еды, потому постарайтесь приобрести их заранее.