Wash the vegetables. Prepare a colander and a fine grater. Boil the water. Heat vegetable oil in a frying pan.
Помойте овощи. Подготовьте дуршлаг и мелкую терку. Вскипятите воду. Разогрейте растительное масло на сковороде.
Cut the peppers and carrots into thin strips, grate the ginger root. Place the peppers and carrots in a frying pan and fry over medium heat for 7-8 minutes, add ginger and ground pepper.
Нарежьте перец и морковку тонкой соломкой, натрите корень имбиря. Переложите перец и морковь в сковороду и обжаривайте на среднем огне в течение 7-8 минут, добавьте имбирь и молотый перец.
Place the noodles in boiling water and simmer for 10-12 minutes until tender. Then transfer the contents of the pan to a colander and allow the excess moisture to drain.
Положите лапшу в кипящую воду и варите ее на медленном огне 10-12 минут до готовности. Затем переложите содержимое кастрюли в дуршлаг и дайте лишней влаге стечь.
Place the udon in the pan with the vegetables, add teriyaki sauce and stir. Turn off the heat and let the noodles sit for 4-5 minutes.
Переложите удон в сковороду к овощам, добавьте соус терияки и перемешайте. Выключите огонь и дайте лапше настояться 4-5 минут.
Udon is best served in small bowls or bowls and eaten with special chopsticks. To complement the dish, sprinkle servings with sesame seeds and a small amount of herbs.
Удон лучше всего подавать в небольших чашах или мисках и есть при помощи специальных палочек для еды. Чтобы дополнить блюдо, посыпьте порции кунжутом и небольшим количеством зелени.