Boil the chicken breast, remove the champignons from the jar, peel the onions and garlic, rinse the parsley and dill under running water. Prepare a garlic press, a cheese grater, and a deep salad bowl.
Куриную грудку сварите, шампиньоны достаньте из банки, лук и чеснок очистите от шелухи, зелень петрушки и укропа промойте под проточной водой. Приготовьте пресс для чеснока, терку для сыра, глубокую миску для салата.
Prepare the ingredients for the salad. Grate the cheese on a coarse grater, chop the chicken meat, finely chop the greens. Cut the onion into half rings.
Подготовьте ингредиенты для салата. Сыр натрите на крупной терке, куриное мясо измельчите, зелень мелко порубите. Лук порежьте полукольцами.
Prepare the dressing. Add vinegar to mayonnaise and squeeze a clove of garlic through a press, mix well.
Приготовьте заправку. В майонез добавьте уксус и выдавите туда через пресс зубчик чеснока, хорошо перемешайте.
Finish cooking. Place all prepared ingredients in a deep bowl, add mayonnaise dressing and mix well.
Закончите приготовление. Все подготовленные ингредиенты положите в глубокую миску, добавьте майонезную заправку и хорошо перемешайте.
It is better to serve the salad in a deep transparent vase, garnished with a sprig of parsley or dill.
Подавать салат лучше в глубокой прозрачной вазочке, украсив веточкой петрушки или укропа.